De prijswinnaars van de afgelopen Bouw en woonbeurs gehouden in Augustus 2013 hebben in heugelijke sfeer op vrijdag 6 December 2013 hun awards in ontvangst genomen. De Awards werden uitgereikt door de Minister van Handel&Industrie dhr. Raymond Sapoen.
Deze exposanten werden met deze prijzen beloond voor hun extra zichtbare inzet. Sowieso was de inzet voor de afgelopen beurs van all exposanten enorm en was de voorruitgang qua presentatie bij deze 3de editie van de bouw-en woonbeurs duidelijk zichtbaar. Maar de 3 prijswinnaars staken toch uit qua creativiteit en originaliteit. De grote winnaar Todie en Sons trok bv. Extra aandacht door de originele en spectaculaire manier waarop al hun straat tegels werden tentoongesteld op het dak van hun stand. Moengo Minerals die had echte modellen gepoederd in hun Power Pimba bij hun silo’s en gaven op professionele manier bekendheid aan hun product. Galaxy nv met EQ 3 die zorgde elke dag voor een geheel andere look waardoor ze ook bijzondere indruk maakte.

In de speech van de minister Raymond Sapoen, van Handel en Industrie was het ook duidelijk dat hij de verschillende thema beurzen als een positieve ontwikkeling in het Surinaams bedrijfsleven ervaart. Het geeft de de steeds nieuwe ontwikkelingen en product uitbreidingen aan van de bedrijven en mensen krijgen zo meer informatie en adviezen betreffende de aangeboden producten en diensten.

Heel bijzonder op deze avond was ook de donatie van de 2 prijswinnaars Todie en Sons (1ste prijs) en Galaxy EQ3 (3de prijs) aan de service club Quota Suriname. Deze service club dient al jaren de samenleving door het houden van diverse fundraisings activiteiten om vervolgens geld of goederen te doneren aan minder bedeelden in de samenleving. Ze hebben in totaal van beide bedrijven SRD.4000,- in ontvangst mogen nemen. De vertegenwoordigers waren enorm dankbaar met deze donatie en vertelde enthousiast dat ze vooral in deze periode rond kerst, een periode van geven en dankbaarheid, deze donatie enorm waarderen en zeker heel goed kunnen gebruiken.

Intussen bereid de stichting Welzorg Suriname zich alweer voor op de eerstvolgende bouw-en woonbeurs welke volgend jaar zal plaatsvinden van 1 t/m 5 Augustus 2014.